Acasă » 2013 » Iulie » 1 » ABUZ la un hotel din Mamaia. Vezi aici de a patit o familie de turisti
6:46 PM
ABUZ la un hotel din Mamaia. Vezi aici de a patit o familie de turisti

ABUZ fara precedent la un hotel din Mamaia. Unei familii de turisti i-a fost confiscata o suma considerabila de bani, de catre angajatii hotelului, banii confiscati  fiind necesari pentru mesele principale ale zilei. La inceput seful de sala al restaurantului nu a dorit sa dea familiei proaspat cazate la hotel, bonurile valorice de care aceasta trebuia sa beneficieze conform biletului de vacanta achizitionat de la o agentie de turism. Astfel ca dupa ce doua zile turistii nu au putut beneficia de suma necesara meselor, acelasi angajat s-a gandit sa le opreasca din bani pe motiv ca biletul de vacanta  nu este bine redactat. Acest lucru s-a intamplat dupa ce angajatul responsabil cu asigurarea mesei pentru turistii cazati la hotel, a spus ca nu intelege ce scrie pe bilet si ca va telefona la agentie, totodata recomandandu-le celor din familie sa manance ,,pe caiet".

,, Am ajuns aici pe data de 26.06.2013 iar in jurul pranzului ne-am cazat. Conform biletului de vacanta, hotelul trebuia sa asigure masa pentru doua persoane sub forma unor bonuri valorice de 60 de lei/zi/persoana. De la receptie am fost trimisi la seful de sala care trebuia sa ne dea bonurile. Acesta a spus ca el nu intelege ce scrie pe bilet si ca nu ne da bonurile pana cand nu se lamureste. Astfel ca noi nu am mers la masa  pana duminica la pranz cand seful de sala nu s-a lamurit si ne-a recomandat sa mancam pe caiet" , ne-a declarat unul dintre turisti.

Mai mult decat atat, angajatul respectiv nu s-a lamurit nici dupa ce a telefonat la agentie asa ca a hotarat sa confiste o suma de bani
 din cei necesari pentru masa.

Intrebarea noastra este: Oare ne vom ridica vreodata la standardele europene in ceea ce priveste conditiile de cazare pentru turisti? Suntem oare o tara civilizata, cu oameni civilizati care stiu sa relationeze cu publicul si care sunt gata sa munceasca pentru a ridica nivelul de dezvoltare al litoralului la un standard precum cel al Bulgariei, Greciei sau Turciei?
Categorie: SOCIAL | Vizualizări: 319 | Adăugat de: SKL | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: