Acasă » 2013 » Octombrie » 25 » “Adio, PDL!” și s-a înscris în FC
3:59 PM
“Adio, PDL!” și s-a înscris în FC

O mișcare importantă pe scena politică. Un fost membru PDL a spus adio partidului și s-a înscris în Forța Civică, deși părea că este simpatizant al Partidului Mișcarea Populară. Când a făcut anunțul, Cristian Preda i-a avut alături pe Mihai Răzvan Ungureanu și pe Eugen Tomac. Europarlamentarul a declarat că intenționează să participe la fuziunea dinte FC și PMP, relatează dcnews.ro.

Cristian Preda a  precizat că susține candidatura la alegerile prezidențiale a lui Mihai Răzvan Ungureanu. Președintele FC a precizat că a "depăşit stadiul discuţiilor de principiu” cu PMP, intrând într-un „dialog de detaliu”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, la sediul FC.

Europarlamentarul Cristian Preda a spus, joi, pe blog "Adio, PDL”, prin următoarea postare:

"După suspendarea din PDL, nu am avut vreo clipă de gând să revin în acest partid.
Regret că lucrurile au evoluat tot mai prost și că intoleranța liderilor de azi față de valorile libertății a devenit o marcă a PDL.
Le sunt recunoscător celor care m-au susținut din 2009 încoace și, în primul rând, celor care au venit să mă susțină la reuniunea din 7 iulie, atunci când am fost suspendat.
Le mulțumesc colegilor din gruparea pe care presa a numit-o "reformiștii”: nu am avut prea multe voturi în reuniunile PDL, dar am experimentat – atâta timp cât am fost împreună – o solidaritate bazată pe încredere.
Privesc cu simpatie eforturile unor pedeliști din gruparea Boc-Udrea-Falcă de a opri contra-revoluția Blaga.
Dar o voi apuca pe alt drum.
Băsist fiind, spun și eu: adio, PDL!”

Categorie: POLITICA | Vizualizări: 367 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: forta civica, miscarea populara, Mihai razvan ungureanu, cristian preda, pdl | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: