Acasă » 2013 » Iunie » 30 » Antonescu: Nu îmi amintesc să fi acceptat să îl reprezint pe Traian Băsescu pe undeva. Eu voi reprezenta România la Zagreb
0:38 AM
Antonescu: Nu îmi amintesc să fi acceptat să îl reprezint pe Traian Băsescu pe undeva. Eu voi reprezenta România la Zagreb

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, că USL se va achita de promisiuni în faţa românilor, indiferent de deciziile CCR. 
 
"USL se va achita de un angajament luat în faţa românilor. Se va achita. Din prima zi a acestui mandat am vorbit foarte clar despre modificarea Constituţiei, despre regionalizare, am lucrat, ne-am făcut datoria, iar dacă ultima decizie a CCR ne impune o amânare de un an, vom reuşi acest obiectiv peste maxim un an, dar vom reuşi", a explicat Antonescu. 
 
Antonescu a vorbit şi despre tema reprezentării României la Zagreb, unde preşedintele Traian Băsescu nu va ajunge. 

Citeşte continuarea pe antena3.ro
Categorie: POLITICA | Vizualizări: 292 | Adăugat de: SKL | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Inca o mentiune la ulimetle alegeri PNL+PSD+PC= aprox 51% dupa 3 ani de guvernare PDL pe timp de criza ei au castigat 4 procente???? Pai asta e aproape in marja de eroare Partide ca PPDD si PRM nu vor trece pragul electoral pentru ca una e sa spui cu cine votezi cand nu sunt alegeri si alta e sa votezi efectiv.

Prenume *:
Email *:
Cod *: