Acasă » 2013 » Septembrie » 2 » Antonescu: Nu vreau să fiu candidat. Eu voi fi președintele României
2:09 PM
Antonescu: Nu vreau să fiu candidat. Eu voi fi președintele României

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunțat, sâmbătă, în faţa tinerilor din USL, că nu vrea să fie candidat la Președinție, ci să fie preşedintele României, fapt ce se va întâmpla, în ciuda "vrăjitorilor” şi "astrologilor” care fac ,,incantaţii" împotriva acestui lucru.

"Eu nu mi-am depus acum şi nu îmi depun acum nicio candidatura. Eu, pur şi simplu, nu vreau să fiu candidat. Vreau să fiu preşedintele României! Şi voi fi! Mă pregătesc pentru asta, dar nu electoral. Nu acum. Mă pregătesc învăţând cu toată tinereţea pe care o mai am, pentru că sunt lucruri pe care nu le ştiu şi pe care va trebui să le ştiu şi să le fac atunci când voi fi preşedinte. Mă pregătesc, dar bătălia pentru Preşedinţia României nu se reduce cu, nu începe cu şi nu se termină cu un candidat Crin Antonescu sau altul. Bătălia pe care trebuie să o dăm şi pe care va chem să o daţi este una prin care să impunem şi după aceea o vom impune şi la vot, un alt conţinut, un alt înţeles, o altă misiune acestei funcţii supreme în statul român. Candidaţii sunt mulţi, preşedintele va fi unul”, a afirmat Antonescu, în faţa tinerilor din USL veniţi la Constanţa pentru reuniunea "România pentru tineri”.

Citește continuarea pe dcnews.ro
Categorie: POLITICA | Vizualizări: 418 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: alegeri prezidentiale 2014, crin antonescu, romania pentru tineri, pnl, usl, presedintele romaniei | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: