Acasă » 2013 » August » 7 » Antonescu: Pactul de coabitare nu i-a folosit decât lui Băsescu
11:41 PM
Antonescu: Pactul de coabitare nu i-a folosit decât lui Băsescu

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, invitat, marți seară, la emisiunea „Jocuri de putere" de la Realitatea TV, a comentat declarațiile recente ale președintelui Traian Băsescu referitoare la pactul de coabitare.

În opinia co-președintelui USL, în contextul în care România este câștigătoarea unui guvern solid și a unei majorități solide, coabitarea a folosit unui singur om, președintele Traian Băsescu. "Aş putea spune, înainte de toate, că ştiam ce se va întâmpla. Nu sunt surprins de evoluţia lucrurilor. Coabitarea i-a adus câştiguri de natură politică internă, într-un spațiu restrâns, exclusiv lui Traian Băsescu şi oamenilor săi. Asta nu priveşte cu nimic România. România, dacă a câştigat ceva, a câștigat o majoritate solidă, un guvern foarte stabil, care să aibă posibilitatea să ia decizii majore. Toate lucrurile astea nu au fost oferite de pactul de coabitare care, din punctul meu de vedere, nu i-a folosit decât lui Traian Băsescu”, a declarat Crin Antonescu, prin telefon.

Citeşte continuarea pe dcnews.ro
Categorie: POLITICA | Vizualizări: 423 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: victor ponta, traian basescu, pact de coabitare, crin antonescu, liderul pnl, usl, pnl, PSD | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: