Acasă » 2013 » Iulie » 13 » Cosmin are nevoie de ajutor. Vezi aici mesajul emoţionant al unui băiat grav bolnav
0:31 AM
Cosmin are nevoie de ajutor. Vezi aici mesajul emoţionant al unui băiat grav bolnav

"Visul meu este să termin liceul pe picioare. Pe amândouă dacă s-ar putea” Sunt cuvintele lui Marinescu Cosmin George, un adolescent care la vârsta de 16 ani a primit o veste tulburătoare: suferă de cancer osos. Cosmin este elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Ion Cantacuzino", Piteşti. Era un adolescent obişnuit care nu avusese niciodată probleme serioase de sănătate. Totul a început în luna ianuarie a acestui an, când Cosmin s-a lovit la genunchiul stâng. În urma loviturii au început dureri din ce în ce mai intense, iar genunchiul a început să se umfle. Iniţial, diagnosticul a fost fisură de rotulă. În urma investigaţiilor amănunţite coşmarul a început: diagnosticul este osteosarcom convenţional osteoblastic 1/3 din femurul distal stâng. Altfel spus, cancer osos. 

În prezent urmează tratament cu citostatice la M.S Curie, Bucuresti. Starea lui este bună, iar tumora a început deja să se retragă. La sfârsitul lunii iulie este programat pentru operaţia salvatoare de înlocuire a unei părţi din femur împreună cu articulaţia genunchiului cu o proteză din titan care costă 20 000 de euro. Dacă banii pentru operaţie nu se vor strânge, lui Cosmin i se va amputa piciorul. Timpul se scurge repede, din păcate în defavoarea lui Cosmin care îşi doreşte din suflet să poată avea o viaţă normală, departe de căruciorul cu rotile. Familia nu deţine această sumă şi nu are o situaţie financiară foarte bună. De aceea Cosmin apelează la ajutorul celor din jur sperând că oamenii cu suflet mare îl vor ajuta să îşi vadă visul împlinit: acela de a putea merge din nou şi de a putea termina liceul pentru a merge la facultate. Este ceea ce îşi doreşte acum.

Cine vrea să doneze orice sumă o poate face în conturile deschise de mama lui Cosmin la BRD pe numele Marinescu Gheorghiţa:

• În lei : RO09BRDE030SV32819630300

• În euro: RO86BRDE030SV33296300300 

Pentru mai multe informaţii puteţi lua legătura cu sora cea mare a lui Cosmin: 0729083307(Fulger Iulia) sau cu mama lui Cosmin: 0730141341 (Marinescu Gheorghiţa)
Categorie: SOCIAL | Vizualizări: 549 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: baiat grav bolnav, pitesti, cancer osos, cosmin marinescu, mesaj emotionant | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: