Acasă » 2013 » Septembrie » 9 » Crin Antonescu: Proiectul exploatării de la Roșia Montană trebuie respins
12:27 PM
Crin Antonescu: Proiectul exploatării de la Roșia Montană trebuie respins

Președintele Senatului, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că proiectul exploatării de la Roșia Montană nu poate fi susținut și că acesta ar trebui respins, informează Antena 3.

"Cred că proiectul exploatării la Roşia Montană nu poate fi susţinut. Proiectul fie ar trebui retras, ceea ce probabil nu e cazul, de vreme ce Guvernul l-a trimis, fie trebuie respins. Am ajuns la această concluzie nu din motive tehnice, nu pentru că acest proiect nu ar avea şansa de a fi util, ci pentru că există consecinţe şi realităţi majore care în acest moment împiedică aprobarea", a afirmat președintele PNL.


Totodata acesta a declarat că sentimentul public contrar este mult mai important decât datele tehnice.

"Dezbaterea asupra proiectului produce scindare în societatea românească. Constatăm că un număr semnificativ de cetăţeni nu are încredere în faptul că acest proiect va utiliza resursele acestei naţiuni în beneficiul acestei naţiuni. Este un sentiment public de amploare care nu poate fi ignorat şi care este mai important decât o dată tehnică", a mai spus Crin Antonescu.

Categorie: POLITICA | Vizualizări: 456 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: crin antonescu, rosia monatana, guvernul USL | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: