Acasă » 2014 » Februarie » 13 » Daniel Costantin, în 2012: Renunțăm la funcția de vicepremier pentru a avea doi miniștri plini
5:39 PM
Daniel Costantin, în 2012: Renunțăm la funcția de vicepremier pentru a avea doi miniștri plini
 

Președintele PC, Daniel Constantin, declara la finalul negocierilor din 2012 pentru stabilirea formulei guvernamentale, că partidului său i-ar reveni doar două funcții în Cabinetul Ponta și că renunță la dreptul conservatorilor de a avea un vicepremier în schimbul a două funcții pline de ministru.

 
"În protocolul alianţei de centru-dreapta PC are, practic, prin numărul de parlamentari, două funcţii la nivelul Guvernului.
Am avut o discuţie şi cu domnul Ponta şi cu domnul Antonescu, mi-au făcut propunerea de a avea o funcţie de vicepremier şi un ministru cu portofoliu, am considerat că este necesar să avem două nume din PC la nivelul Guvernului, din acest motiv am renunţat la funcţia de vicepremier şi astăzi (n.r. - 19 decembrie 2012) vom valida două nume care vor avea portofoliii la nivelul Guvernului", spunea Daniel Constantin, pe 19 decembrie 2012.
 
Citește continuarea pe pesurse.ro
Categorie: POLITICA | Vizualizări: 465 | Adăugat de: Alexandra | Tag-uri: victor ponta, crin antonescu, pc, PSD, pnl, Daniel Constantin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: