Acasă » 2013 » Martie » 20 » Elevă, amenințată cu moartea pentru că a purtat tricolorul în Covasna
9:17 PM
Elevă, amenințată cu moartea pentru că a purtat tricolorul în Covasna
O elevă din Covasna a fost AMENINȚATĂ CU MOARTEA de colegi și mustrată de profesori pentru că a purtat o bentiță cu TRICOLORUL (VIDEO)

Sabina Elena, elevă în clasa a IX-a la un grup şcolar din Covasna, a fost amenințată cu moartea după ce s-a dus la școală purtând pe cap o bentiță tricoloră.
 Potrivit cotidianul.ro, Sabina s-a dus l-a școală cu tricolorul timp de trei zile. După aceea diriginta i l-a luat și a fost chemată de Direcțiunea școlii.

”Colegii de la secţia maghiară m-au huiduit şi mi-au adresat fel şi fel de cuvinte jignitoare. Doamna dirigintă mi-a spus să nu mai port bentiţa tricoloră pe cap, pentru că se discută în cancelarie foarte mult despre asta. Am ascultat-o şi am pus-o la brâu. Şi astăzi a venit la mine să mi-o ia . A venit cu o foarfecă, cred că intenţiona s-o taie, nu ştiu dacă a tăiat-o sau dacă a smuls-o, că era prea mare agitaţia. N-aveam ce să fac, doar nu era să mă iau la bătaie cu doamna dirigintă… Până la urmă mi-a luat-o şi a plecat cu ea”, susține fata.


Citeşte continuarea pe dcnews.ro
Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 277 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: sabina elena, liceu covasna, ziua maghiarilor de pretutindeni, inspectorul general, dirigintele, amenintari, tricolorul romanesc | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: