Acasă » 2015 » Octombrie » 22 » GRATIS CU AUTOBUZUL! Tibi Avrămescu: Susțin implementarea acestor proiecte pentru că vreau ca tinerii să simtă că ne pasă de viitorul lor
4:32 PM
GRATIS CU AUTOBUZUL! Tibi Avrămescu: Susțin implementarea acestor proiecte pentru că vreau ca tinerii să simtă că ne pasă de viitorul lor

Consilierul local piteștean Tiberiu Avramescu (PNL) și colegul sau de partid, Mihail Tudor, au depus in urma cu câteva luni doua proiecte de hotărâre care vizează acordarea gratuității pentru elevii și studenții piteșteni la transportul in comun, măsură absolut necesară având în vedere că, susține Tibi Avrămescu, tinerii care studiază în Pitești și cu care a interacționat, l-au rugat să încerce să ii ajute în această privință.

”Fiind părinte și cadru didactic, am militat întotdeauna pentru sprijinirea copiilor și tinerilor, indiferent că sunt elevi, studenți sau absolvenți ai unei instituții de învățământ. Vorbesc cu ei despre problemele de viață și aspirațiile lor. Nu de puține ori mi-au atras atenția asupra tarifelor ridicate la biletele și abonamentele pe mijloacele de transport în comun în orașul nostru și m-au rugat să încerc să îi ajut. Dar susțin aceste proiecte, implicit pe cel al lui Mihail Tudor, nu numai pentru că reprezintă o formă de sprijin de care copiii noștri au nevoie, ci și pentru că vreau ca tinerii să simtă că ne pasă de viitorul lor. Piteștiul este unul dintre puținele orașe mari din țară care nu oferă astfel de facilități pentru elevi și studenți. Vrem să ne păstrăm copii acasă, vrem să atragem tineri cu potențial pentru a dezvolta orașul, dar nu facem niciun gest prin care să arătăm acestor tineri cât de importanți sunt pentru noi. E momentul să le arătăm că suntem alături de ei. E momentul să le spunem: Piteștiul este al vostru”, a declarat Tiberiu Avramescu.

Totodată, acesta a spus că dacă cineva dorește să îl contacteze în vederea semnalării unor probleme ale comunității, o poate face pe adresa de facebook sau pe blog.

”Pentru orice fel de clarificări, pot fi contactat blogul personal (www.tiberiuavramescu.wordpress.com) și pe adresa de Facebook (www.facebook.com/avramescu.tiberiu).”

 

Cei care doresc să susțină gratuitatea pentru elevii și studenții piteșeteni sunt invitați să semneze urmatoarea petiție:

http://www.petitieonline.net/petitie/semneaza_pentru_gratuitatea_pe_autobuz_pentru_elevii_i_studentii_pite_teni-p34493152.html

https://www.facebook.com/Sustinem-gratuitatea-pe-autobuz-pentru-elevii-si-studentii-pitesteni-960914357309115/

Categorie: EDUCATIE | Vizualizări: 338 | Adăugat de: Alexandra | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: