Acasă » 2013 » Decembrie » 20 » ÎCCJ a amânat verdictul în dosarul Zambaccian: Năstase află după Anul Nou dacă intră din nou la închisoare
11:20 AM
ÎCCJ a amânat verdictul în dosarul Zambaccian: Năstase află după Anul Nou dacă intră din nou la închisoare

Completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție a decis, joi, după ultimul termen de judecată a dosarului Zambaccian, că sentința finală în această speță va fi dată pe 6 ianuarie.

Instanța a rămas în pronunțare în jurul orei 17:30, după ce avocații apărării și cei ai acuzării, dar și inculpații, și-au ținut pledoariile finale. Curtea Supremă nu a precizat la acea oră dacă va da tot astăzi un verdict în privința recursurilor față de pedepsele cu suspendare primite anterior de Dana și Adrian Năstase.

Curtea Supremă a judecat, joi, ultimul termen al recursului inițiat de acuzare în dosarul Zambaccian. Completul de cinci judecători a început luni, 3 iunie, judecarea recursului. Anchetatorii îl acuză pe Năstase că a primit o mită de 630.000 de euro pentru a o menține pe Irina Jianu în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Stat în Construcții.


Citește continuarea pe dcnews.ro

Categorie: POLITICA | Vizualizări: 467 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: iccj, condamndat la inchisoare, dosarul zambaccian, adrian nastase | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: