Acasă » 2012 » Martie » 10 » PDL isi cauta salvarea in sondajele mincinoase!
8:57 PM
PDL isi cauta salvarea in sondajele mincinoase!
Sondajele continua sa apara inainte alegerilor parlamentare, unele dintre ele fiind povesti SF sau basme. Zilele trecute un sondaj dat publicitatii, realizat de CSOP, credita PDL cu 20% iar facatura basista PPDD cu 16%. Sa fie romanii oare atat de inconstienti incat sa voteze doua partide care sunt impotriva poporului roman? Romanii au demosntrat iesind in strada ca sunt impotriva clicii portocalii si a lui Traian Basescu! Prin urmare rezultatele sondajelor si vocea strazii se bat cap in cap. 
Romanii stirga de aproape 50 de zile in strada ,,jos Basescu", iar sondajele mincionoase crediteaza PDL cu 20%!?
Cat despre facatura basista PPDD, nu putem spune nimic tinand cont de faptul ca PPDD nu are 16% ci 6% conform sondajelor newsroom.ucoz.ro. Se incearca din rasputeri manipularea populatiei prin intermediul sondajelor mincinoase. Sa ne aducem aminte ca in 2007 si PNG, partidul lui Gigi Becali, avea aproape 20% in sondaje si cu toatea acestea nu a intrat in Parlament! 
In realitatea PDL are sub 10% iar PPDD la fel!
Dar mai bine va lasam pe dvs. sa decideti, invitandu-va sa va exprimati opriunea de vot in urmatorul sondaj newsroom.ucoz.ro privind alegerile parlamentare!

Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 525 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: PNG, ppdd, sondaje mincinoase, csop, proteste, pdl | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: