Acasă » 2013 » Aprilie » 19 » Ponta le dă un avertisment lui Frunzăverde, SR Stănescu și Orban
12:14 PM
Ponta le dă un avertisment lui Frunzăverde, SR Stănescu și Orban

Victor Ponta a declarat, joi,  că va ignora "până la un anumit moment” criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban. Premierul a avertizat că acestia încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL.

 ”Există câţiva oameni de la PNL, care nu au niciun fel de cădere sau mandat din partea PNL-ului, dar ca să vă facă pe plac, mai se trezesc vorbind. Se trezesc e un termen generic, că se mai trezesc şi seara să vorbească. Până la un moment o să-i ignor. De la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu domnul Frunzăverde, nici cu domnul Roşca-Stănescu, nici cu domnul Orban. Eu am alianţă cu PNL şi cu PC. Dacă Guvernul acesta e bun, atunci e bun. Dacă Guvernul nu e bun, îl punem pe Frunzăverde să conducă ţara”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.

Citeşte continuarea pe dcnews.ro
Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 304 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: victor ponta, sorin rosca stanescu, avertisment pentru frunzaverde, pc, ludovic orban, pnl, PSD, usl | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: