Acasă » 2013 » Aprilie » 2 » Ponta: Numirea Procurorului General și a șefului DNA se amână
5:01 PM
Ponta: Numirea Procurorului General și a șefului DNA se amână

Premierul Victor Ponta a anunţat că procurorul general şi şeful DNA vor fi selectaţi în urma unei proceduri care va fi condusă de viitorul ministru al Justiţiei.

La ieșirea de la CSM, Victor Ponta a afirmat că "nu s-a făcut nuciun fel de nominalizare și nu am vorbit de niciun fel de nume, nici aicea, la înâlnirea cu Secția de procurori, nici cu altă ocazie”, a declarat Ponta.

"Am avut o discuție cu secția de procurori despre procedură. Dacă mergem pe procedura prevăzută de lege cu propunerea ministrului de Justiție, cu avizul CSM și numirea de către președinte, sau dacă mergem pe aceea procedură discutată și cu doamna ministru Pivniceru și cu  CE care presupune anumite etape discutate de doamna Pivniceru cu secția de procurori. Opinia membrilor Secției de procurori este de a merge pe o  procedură de selecție cu toate acele etape de care știți foarte bine.


Citeşte mai multe pe dcnews.ro

Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 334 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: victor ponta, pnl, usl, traian basescu, procurorul sef la DNA, procurorul general | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: