Acasă » 2015 » Octombrie » 30 » PSD Pitesti a decis: FARA GRATUITATE pe autobuz pentru studenti. Proiectul lui Tibi Avramescu a fost respins
10:03 AM
PSD Pitesti a decis: FARA GRATUITATE pe autobuz pentru studenti. Proiectul lui Tibi Avramescu a fost respins

PSD Pitesti, prin vocea viceprimarului Cornel Ionica, Laurentiu Zidaru si Cristian Gentea, a respins proiectul de hotarare a lui Tibi Avramescu (PNL) privind gratuitatea pentru studenti la transportul in comun. Argumentele au fost zadarnice. Majoritatea PSD a considerat ca studentii pitesteni nu merita sa beneficieze de aceasta facilitate, asa cum beneficiaza studentii din Bucuresti sau din alte orase mari din tara.

,,Lupta continua"

Totodata, Tiberiu Avramescu le-a promis tuturor celor care isi doresc ca acest proiect sa devina realitate ca se va lupta pana cand studentii vor obtine acest drept.

"Proiectul de hotarare privind acordarea gratuitatii pe mijloacele de transport in comun pentru studenti a fost respins de majoritatea PSD din Consiliul Local Pitesti. Argumentele mele au fost zadarnice. Studentii pitesteni nu vor beneficia de facilitatile de care beneficiaza colegii lor din alte centre universitare. In calitate de initiator al acestei hotarari, de om care a pus suflet pentru asta, sunt foarte mahnit de aceasta situatie. Lupta insa continua. Va promit."

Pentru toti cei care doresc sa sustina in continuare acest proiect, sunt rugati sa semneze urmatoarea petitie:

http://www.petitieonline.net/petitie/semneaza_pentru_gratuitatea_pe_autobuz_pentru_elevii_i_studentii_pite_teni-p34493152.html

Facebook 

https://www.facebook.com/Sustinem-gratuitatea-pe-autobuz-pentru-elevii-si-studentii-pitesteni-960914357309115/?fref=ts

Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 356 | Adăugat de: Alexandra | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: