Acasă » 2013 » Martie » 16 » Scandal în Justiție. De ce Hăineală și Ghica au fost cu doi ofițeri SPP la Hong Kong
8:38 PM
Scandal în Justiție. De ce Hăineală și Ghica au fost cu doi ofițeri SPP la Hong Kong

   

Senatorul PSD Valer Marian, membru al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senatul României, a adresat o interpelare ministrului Justiției, Mona Pivniceru. El solicită să se verifice, printre altele, costul și scopul vizitei pe care Oana Hăineală și Alina Ghica au făcut-o la Hong Kong. Parlamentul Valer Marian este interesat să afle și dacă în timpul delegației, șefele CSM de la acea vreme "s-au delectat 4pezi în mirificul si apetisantul Orient”, pornind de la confesiunile unuia dintre subofițerii SPP, care le-au însoțit în deplasare. 

Valer Marian subliniază că în cazul în care aspectele semnalate nu vor fi verificate urgent și temeinic, va convoca un miting de protest în fața DNA, CSM, SRI, Parchetului General al ÎCCJ. Vor participa cel puțin o mie de oameni, spune el.

În interpelare, senatorul Valer Marian mai solicită să se verifice scopul vizitei procurorilor șefi de la DNA, Lucian Papici și Mariana Alexandru, în biroul judecătorului Anton Pandrea, la data respectivă președinte al Secției Penale a ÎCCJ.  Senatorul PSD solicită, de asemenea, să se verifice dacă au fost cerute și în ce scop dosarele lui Adrian Năstase și al lui Cătălin Voicu, dar și pe cele ale judecătorului Florin Costiniu și omul de afaceri Costel Cășuneanu. A doua solicitare îl vizează tot pe Lucian Papici. Valer cere să se verifice dacă a influențat prin promisiuni și amenințări anumiți judecători sau avocați în dosare cu inculpați politicieni sau magistrați.


Citeşte continuarea pe dcnews.ro

Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 356 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: hong-kong, valer marian, PSD, usl, mona pivniceru, oana haineala si alina ghica | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: