Acasă » 2013 » Ianuarie » 26 » Tăriceanu în contradicţie cu deciziile congreselor USL
11:13 PM
Tăriceanu în contradicţie cu deciziile congreselor USL

Declaraţiile de azi ale lui Călin Popescu Tăriceanu contravin deciziilor luate de congresele USL din aprilie 2012, când a fost adoptată o rezoluţie prin care se stabilea candidatul la alegerile prezidentiale în persoana preşedintelui PNL, Crin Antonescu şi desemnarea pentru funcţia de prim-ministru a lui Victor Ponta.

Totodata protocolul USL, la articolul VI prevede procedura de desemnare a candidatului la alegerile prezidenţiale: 
"Alianţa va susţine, atât în ipoteza alegerilor prezidenţiale la termen, cât şi a celor anticipate, un singur candidat pentru funcţia de Preşedinte al României", iar "candidatul Alianţei pentru funcţia de Preşedinte al României va fi persoana cea mai bine plasata într-un sondaj de opinie la nivel naţional".

Conform ultimelor sondaje de opinie, Crin Antonescu se situeaza pe primul loc în preferinţele electoratului. Aşadar conform protocolului USL dar şi a rezoluţiei din aprilie 2012, Crin Antonescu este candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al României.
Totodata, în cazul Uniunii Social Liberale, candidatul la alegerile prezidenţiale este desemnat şi nu ales iar în acest moment numele pentru aceasta candidatură este cel al preşedintelui PNL Crin Antonescu.
Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 369 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: candidatul usl la alegerile prezide, tariceanu atac la antonescu, crin antonescu, calin popescu tariceanu, protocolul usl | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
1  
Nu mi se pare de loc greu de explicat atitudinea lui Tariceanu !
Antonescu va fi un Presedinte al Romaniei incomod si sper incoruptibil pentru Grupurile de Interese care au pus deja stapanire peste Basescu si in mare masura si peste Romania !
Aceasta situatie ar putea pune in pericol interesele Patronilor lui Basescu care, devine acum tot mai evident, sunt si ai lui Tariceanu !
Aceasta este cred eu cauza pentru care Tariceanu, Kilimann si cei care le mai sunt alaturi il ataca la baioneta pe Antonescu si accepta o pliere, definitiv compromitatoare pentru ei, pe aceleasi pozitii cu cele ale lui Basescu, MRUngureanu samd !
Un om inteligent asa cum pare sa fie Tariceanu nu si-ar risca atat de deschis si de fatis intreaga lui Cariera Politica, nu ar accepta sa urmeze calea lui Stoica sau Stolojan daca nu ar fi fost obligat, constrans de catre Patronii sai, care repet, sunt si ai lui Basescu, sa le apare acestora Interesele din Romania !

Prenume *:
Email *:
Cod *: