Acasă » 2013 » Februarie » 13 » Traian Băsescu ar putea fi demis. Ghişe a depus un nou proiect de hotărâre în acest sens
8:49 PM
Traian Băsescu ar putea fi demis. Ghişe a depus un nou proiect de hotărâre în acest sens

Senatorul Ioan Ghişe (PNL) a depus la Parlament un nou proiect de hotărâre prin care Legislativul ar trebui să ia act de faptul că preşedintele Traian Băsescu a fost demis la referendumul din 29 iulie 2012. De data asta, Ghişe şi-a găsit şi discipoli printre senatorii liberali: Sorin Ilieşiu, Sorin Roşca Stănescu, dar şi în grupurile PPDD.

Ghişe reia iniţiativa din vară şi în cadrul noului Legislativ. Dacă atunci nu a găsit colegi în Parlament care să-l susţină, acum Ghişe a obţinut semnăturile a trei senatori aflaţi la prima legislatură pe proiectul de hotărâre şi are motive să spere şi la susţinerea grupurilor PPDD.

În esenţă, proiectul de hotărâre a Parlamentarului, care are titlul solemn "Hotărâre pentru instaurarea ORDINII DE DREPT în România şi finalizare a referendumului din 29 iulie 2012, conform deciziei poporului român suveran", porneşte de la trei premise: "Curtea Constituţională nu poate să exercite suveranitatea poporului în nume propriu, CCR nu are dreptul constituţional de a pune în funcţia de preşedinte al României niciun cetăţean, Parlamentul este obligat să finalizeze procedura referendumului naţional".


Citeşte continuarea pe rtv.net
Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 341 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: pnl, ppdd, demiterea lui basescu, ioan ghise, comisia juridica, parlamentul romaniei, referendumul din 29 iulie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: