Acasă » 2014 » Februarie » 27 » USL s-a rupt. PNL iese de la GUVERNARE
10:48 PM
USL s-a rupt. PNL iese de la GUVERNARE
 

USL S-A RUPT. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că formaţiunea sa cere demisia premierului Victor Ponta, menţionând că dacă preşedintele PSD nu va demisiona din fruntea Guvernului, atunci liberalii vor rămâne în opoziţie.

 

Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.

 

Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

 

De asemenea, în rezoluţie se constantă încetarea existenţei USL.

 

Crin Antonescu a susţinut o conferinţă de presă după şedinţa PNL. Iată principalele declaraţii:

Am să prezint elementele concrete ale deciziei luate de PNL în această seară. Este o decizie care s-a luat cu un vot covârşitor, dar care nu s-a luat uşor. E o decizie pe care nu ne-am dorit-o. Toată alianţa pe care am construit-o, am dus-o trei ani şi 20 de zile a avut un sens atâta vreme cât am putut spera că obiectivele, promisiunile, sunt urmărite. Nu mai avem niciuna din aceste speranţe.

Ni s-a părut onest să nu prelungim un festival de ipocrizie, să avem curajul să constatăm ceea ce e adevărat: că USL nu mai există pentru că nu mai avea sens să existe.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
 

Categorie: NEWS ALERT! | Vizualizări: 451 | Adăugat de: Alexandra | Tag-uri: ministrii pnl, usl, demise, crin antonescu, guvern | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: