Acasă » 2013 » Martie » 3 » Victor Ponta: În România, unii dau găuri în barcă şi-apoi se bucură că ne scufundăm
9:05 PM
Victor Ponta: În România, unii dau găuri în barcă şi-apoi se bucură că ne scufundăm

Victor Ponta i-a atacat duminică seara din nou pe rivalii politici, pe care îi consideră răspunzători de neprimirea României în spaţiul Schengen. Totodată, el a subliniat: "Cine a înţeles că nu vrem să mai intrăm în Schengen are minte puţină. Doar că nu o să mai începem orice discuţie, cu orice prim-ministru, de la problema Schengen".

Între cei prezenţi la concertul dat la Ateneul Român în onoarea lui Iliescu, la împlinirea vârstei de 83 de ani, s-a numărat şi premierul Victor Ponta. Înainte de a intra în sală, primul ministru a făcut şi câteva declaraţii pe tema aderării ţări noastre la Schengen, în contextul ultimelor declaraţii ale ministrului german de interne, se va opune prin veto aderării României la acest spaţiu de liberă circulaţie. "E cea mai mare prostie să se creadă că ministrul german a citit presa românească şi apoi a făcut aceste declaraţii. Ideea Germaniei era cunoscută, ştiam cu toţii că Germania are reţineri faţă de această decizie", a spus el.

Citeşte continuarea pe rtv.net
Categorie: POLITICA | Vizualizări: 306 | Adăugat de: SKL | Tag-uri: ministerul german de interne, victor ponta, traian basescu, Germania, aderare la spatiul schengen, romania, usl | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: